Niin, perjantaina käytiin ultraamassa Telma Kokkolassa, ja kolme neljä pentua monitorin ruudussa tuhisi... : ) Uskomatonta miten hassua katsoa ultrassa jonkun muun masuasukkeja kuin itsensä. : ) Silmät peilattiin uudelleen ja terveet oli, vasemmassa vähän pigmenttiä, mutta sehän ei menoa haittaa. Telma oli taas niin hienosti, eläinlääkäri kehui koiraa oikein reippaaksi ja mukavaksi koiraksi, jota ei kyllä viimeksi tehnyt. Eläinlääkäri tuolloin edellis kerralla  sanoi, että komena sitä koiraa kun se haukkuu.. No muutamassa vuodessa ollaan petrattu oikein urakalla, eikä Telman tarvinnu enään turhia rähistä, vaikka meitä ennen silmäpeilauksessa kävi corgi tyttö, jolla  taisi olla aika samanlainen luonne kuin Telmalla, murisi ja isotteli..=)

Nyt sitten syödään siis penturuokaa, lenkkeillään kevyesti ja nukutaan!

Käytiin tänään Telman kanssa aamulenkillä ja päästiin yllättämään joutsen pariskunta pellonlaidasta, päästiin varmaan kolmenkymmenen metrin päähän, eikä pariskunta pahemmin meistä välittänyt.  Telma toki ihmetteli moisia suuria "kaakattajia"..  Malttoi kyllä olla paikalla käskystä eikä päästänyt suustaan sanaakaan. Kai ne lumosi meidät molemmat... =)

Telmalla on ihan mahdoton ruokahalu, syö siis varmaan ainakin neljän edestä! =)

Kovasti on tullut selattua muiden mustien käppänä omistajien kennel ja blogisivuja, että kuinka heillä on pentujen kanssa mennyt, ja Telman sisko ja täti löytyi ja ollaan saatu kuvia ja kuulumisia.

Lyhythän tämä koiran kantoaika on ja nyt eletään jo kovasti puoli väliä. Pikku hiljaa aletaan keräillä pentutavaraa kasaan ja valmistumaan pentujen tuloon...

=)

 

1272827221_img-d41d8cd98f00b204e9800998e